Wereldwijde culinaire reizen door Shieya
Ik creëer speciale menu's die zijn geïnspireerd op mijn Zuid-Amerikaanse roots, wereldwijde regionale keukens en gastronomische invloeden. Ik vind het geweldig om tevreden glimlachen en blije smaakpapillen te zien!
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bezorgd aan huis
Vooraf vastgesteld menu
€ 128 per gast
Geniet van een 3-gangenmaaltijd met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Inclusief standaardingrediënten uit het vaste menu. Er kunnen speciale dieetbeperkingen worden gehanteerd.
Verhoogde eethoek
€ 149 per gast
Chef Shieya stelt een 4-gangenmenu samen volgens jouw specificaties en wensen. Wereldwijde moderne fusiongerechten geïnspireerd door jouw favoriete keuken? Misschien wil je een speciale maaltijd uit je reizen nabereiden of wil je gewoon dat de chef je verrast met haar creativiteit! Chef-kok Shieya staat bekend om het gebruik van moderne gastronomische technieken om unieke en verrassende menu's te creëren.
Je kunt Shieya Beth een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
10 jaar ervaring
Ik maak al meer dan tien jaar specialiteiten met allerlei invloeden.
Carrièrehoogtepunt
Ik heb seizoen 6 van Supermarket Stakeout van Food Network gewonnen en ik kom in Gastronauts.
Scholing en opleidingen
Ik ben opgeleid bij Nobu en ook bij Wolfgang Puck.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van vijf sterren, van 4 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Los Angeles, Marina del Rey en Santa Monica. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Vanaf € 128 per gast
Minimaal € 555 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?