Alpine raclette door Benjamin
Ik maak hartverwarmende Alpenkeuken, geïnspireerd op de bergen van New England en de Alpen.
Automatisch vertaald
Traiteur in Boston
Bezorgd aan huis
Raclette voorgerecht
€ 55
Minimaal € 1.096 om te boeken
Geniet van hapklare raclette op stokbrood met vijgenjam en prosciutto, knoflookpesto of lokale honing. Geserveerd op schotels met augurken en bijgevuld terwijl je geniet. Perfect voor een 2 uur durende graaservaring. $ 22 per extra gast. Neem contact op met Ben voor meer gasten.
Raclette-diner
€ 107
Minimaal € 1.279 om te boeken
Geniet van een gastronomische raclette-ervaring met een half wiel kaas, geschraapt over Zwitserse aardappelen, augurken, parelauien en gerookte vleeswaren. Je persoonlijke chef serveert ook raclette op stokbrood met vijgenjam, knoflookpesto of honing. Inclusief onbeperkt bijvullen en bijgerechten. Ideaal voor een culinair avontuur van 2 uur. $ 55 per extra gast. Neem contact op met Ben voor meer gasten.
Je kunt Ben een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
Drie jaar ervaring
Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt in de White Mountains en de Alpen, met de nadruk op stevige bergmaaltijden.
Catering voor het Zwitserse consulaat
Ik zorgde voor raclettegerechten voor de feestdagen en vieringen van het Zwitserse consulaat.
Autodidact
Ik ben een autodidactische raclettechef, geïnspireerd door mijn oma's erfgoed.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Boston, Brookline, Newton en Watertown. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 55
Minimaal € 1.096 om te boeken
Gratis annuleren
Traiteurs op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?



