Eclectische soulfood door chef Ken
Ik zorg voor uitzonderlijk eten en evenementen die onze community aanspreken en inspireren.
Automatisch vertaald
Kok in Bay Lake
Bezorgd aan huis
Eclectische soulfood bezorgd
€ 60
Minimaal € 299 om te boeken
Geniet van een uitgebreide selectie klassieke en moderne soulfoodopties, van onze honingbourbonkip tot onze Mac Attack.
Borden en paletten
€ 89
Minimaal € 460 om te boeken
Een unieke culinaire en kunstervaring met mijn soulfood en de schilderijen van Sherelle White. Een onvergetelijk meeslepend evenement, exclusief voor Airbnb-gasten.
Eigen eetgedeelte op een hoger niveau
€ 111
Minimaal € 276 om te boeken
Dit aanbod omvat op maat gemaakte menu's en uitzonderlijke service. Het is de perfecte optie voor mensen die thuis een luxe maaltijd willen.
Je kunt Plates On Deck een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
Zes jaar ervaring
Ik was mede-oprichter van Plates On Deck, nadat ik resident chef was in een faciliteit voor volwassenen met een handicap.
De grote foodtruckrace
Ik was er trots op dat ik in seizoen 17 van The Great Food Truck Race van het Food Network werd uitgelicht.
Valencia
Ik heb culinaire kunsten gestudeerd aan het Valencia College.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van vijf sterren, van 1 recensie
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in ChampionsGate, Bay Lake, Horizon West en Citrus Ridge. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
Lakeland, Florida, 33801, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 111
Minimaal € 276 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




