Franse gastronomie door François
Franse terroirkeuken verrijkt met exotische smaken zoals Yuzu en Timutpeper.
Automatisch vertaald
Kok in Lyon
Bezorgd aan huis
Seizoensgebonden wandelmenu
€ 100 € 100 per gast
Minimaal € 600 om te boeken
Gastronomisch menu in 5 stappen
Brood is inbegrepen en gerechten kunnen worden teruggebracht
Aperitieven/voorgerechten
Eerste ingang
Foreltartaar van meneer Murgat met citroengras / bernagiecoulis / geroosterd zuurdesembrood
Tweede ingang
Ardèche-varkenspluma / groene currykruiderij / granaatappelreductie
Borden
Zeeduivel / kreeftenbisque / gekonfijte prei
Dessert
Grand Cru "Nativo" chocolademousse/zelfgemaakt vanille-ijs
Kleine madeleines en financiers op bestelling bereid
Menu om de zintuigen te prikkelen
€ 130 € 130 per gast
Minimaal € 600 om te boeken
Gastronomisch menu in 6 stappen
Brood is inbegrepen en gerechten kunnen worden teruggebracht
Aperitieven/voorgerechten
Ingang
Carpaccio van sint-jakobsschelpen / groenteaugurken
Voorgerecht
Perfect ei met champignons / aardappelmousse / zelfgemaakte frietjes
Tweede cursus
Lijngevangen vis / gereduceerd fumet / kleine groenten
Kazen
3 soorten boerenkaas/honing van mijn boerderij
Dessert
"Etrez" cottage cheese cloud / seizoensgebonden fruitmix / zelfgemaakte granola
Kleine madeleines en financiers op bestelling bereid
Gastronomisch menu
€ 170 € 170 per gast
Minimaal € 600 om te boeken
Gastronomisch menu in 7 stappen
Brood is inbegrepen en gerechten kunnen indien nodig worden meegebracht.
Aperitieven/voorgerechten
Eerste ingang
Carpaccio van zeebaars, met de lijn gevangen
Tweede ingang
Tataki van ossenhaas
Voorgerecht
Coquilles / witte botersaus / groenten
Tweede cursus
Kalfslapje / morieljes / aardappelmillefeuille
Fromage
brillat savarin met truffel
Dessert
Nage van citrusvruchten met muntsmaak / sinaasappelgranita
Madeleines en financiers
Butlerservice
€ 250 € 250 per groep
Een butlerservice voor een complete gastronomische restaurantervaring bij jou thuis.
Je kunt François een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
20 jaar ervaring
Opgeleid bij Paul Bocuse, werkte in bekroonde restaurants in heel Europa.
Gekookt voor presidenten en sterren
Werkte bij Georges V en Michel Rostang, waar hij de verfijnde Franse keuken leerde beheersen.
Afgestudeerd aan de Paul Bocuse-school
Kookkunst geleerd aan het Paul Bocuse Institute, verfijnde vaardigheden in keukens met de meeste sterren.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Lyon en Annecy. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
69007, Lyon, Frankrijk
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
François is een zakelijke host
De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 250 Vanaf € 250 per groep
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





