Live-Fire Feestmaal van Chef G

Ik creëer meeslepende culinaire ervaringen die traditie, vuur en smaken van Argentijnse asado en slowcooking combineren.
Automatisch vertaald
Kok in Asheville
Bezorgd aan huis

Traditionele barbecue

€ 130 € 130 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Een traditionele asado in gaucho-stijl brengt de essentie van de Argentijnse barbecue aan je tafel. Houtskool-gekust ribeye Gerookte mosterd flanksteak IJzeren Kruis varkensribbetjes Gegrilde kip in asado-stijl Teriyaki-groenten geroosterd op houtskool Zoete aardappel 'Al Rescoldo' Speciale caesarsalade

Volledige Asado-ervaring

€ 147 € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Ervaar een echte Argentijnse asado met verse, seizoensgebonden producten. Een all-inclusive feestmaal voor het hele gezin: Voorgerechten Choripán-sliders Gerookte portobello en briehapjes In prosciutto gewikkelde sint-jakobsschelpen Voorgerechtscursus Patagonische oogstsalade Hoofdgerecht Houtskool-gekust ribeye Gerookte mosterd flanksteak IJzeren Kruis varkensribbetjes Gegrilde kip in asado-stijl Teriyaki-groenten geroosterd op houtskool Zoete aardappel 'Al Rescoldo' Dessert Bourbonchocoladebrownie van Fuegos

Van de zee naar de grill

€ 147 € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Garnalen, coquilles, oesters, zalm, mahi mahi, snapper en octopus. Allemaal in gaucho-stijl op onze openhaardgrill.

10-gangenmenu met live vuur

€ 156 € 156 per gast
Minimaal € 777 om te boeken
Eerste gang: Ember-Kissed Oysters Tweede gang: Provoleta a la Parrilla Derde gang: oogstsalade Vierde gang: 'A la Llama' Carolina Trout Vijfde gang: gerookte polentamedaillon Zesde gang: 'A la Cruz' babyribbetjes Zevende gang: gegrilde kippenvleugeltjes Achtste gang: 24 uur droog gezouten filet mignon Negende gang: seizoensgebonden wortel- en wijnstokgroenten Dessert: traditionele vlaai met verse room en bessen
Je kunt Guillermo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
16 jaar ervaring
Bijna 20 jaar ervaring als professionele openhaardkok.
Carrièrehoogtepunt
Eigenaar en chef-kok van Las Piedras, Argentijnse grill en restaurant, al meer dan 15 jaar.
Scholing en opleidingen
Ik ben geboren en getogen in Buenos Aires en heb de geheimen van koken met vuur van mijn opa geleerd.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van vijf sterren, van 2 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Asheville, Candler en Canton. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 20 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 147 Vanaf € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Live-Fire Feestmaal van Chef G

Ik creëer meeslepende culinaire ervaringen die traditie, vuur en smaken van Argentijnse asado en slowcooking combineren.
Automatisch vertaald
Kok in Asheville
Bezorgd aan huis
€ 147 Vanaf € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Gratis annuleren

Traditionele barbecue

€ 130 € 130 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Een traditionele asado in gaucho-stijl brengt de essentie van de Argentijnse barbecue aan je tafel. Houtskool-gekust ribeye Gerookte mosterd flanksteak IJzeren Kruis varkensribbetjes Gegrilde kip in asado-stijl Teriyaki-groenten geroosterd op houtskool Zoete aardappel 'Al Rescoldo' Speciale caesarsalade

Volledige Asado-ervaring

€ 147 € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Ervaar een echte Argentijnse asado met verse, seizoensgebonden producten. Een all-inclusive feestmaal voor het hele gezin: Voorgerechten Choripán-sliders Gerookte portobello en briehapjes In prosciutto gewikkelde sint-jakobsschelpen Voorgerechtscursus Patagonische oogstsalade Hoofdgerecht Houtskool-gekust ribeye Gerookte mosterd flanksteak IJzeren Kruis varkensribbetjes Gegrilde kip in asado-stijl Teriyaki-groenten geroosterd op houtskool Zoete aardappel 'Al Rescoldo' Dessert Bourbonchocoladebrownie van Fuegos

Van de zee naar de grill

€ 147 € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Garnalen, coquilles, oesters, zalm, mahi mahi, snapper en octopus. Allemaal in gaucho-stijl op onze openhaardgrill.

10-gangenmenu met live vuur

€ 156 € 156 per gast
Minimaal € 777 om te boeken
Eerste gang: Ember-Kissed Oysters Tweede gang: Provoleta a la Parrilla Derde gang: oogstsalade Vierde gang: 'A la Llama' Carolina Trout Vijfde gang: gerookte polentamedaillon Zesde gang: 'A la Cruz' babyribbetjes Zevende gang: gegrilde kippenvleugeltjes Achtste gang: 24 uur droog gezouten filet mignon Negende gang: seizoensgebonden wortel- en wijnstokgroenten Dessert: traditionele vlaai met verse room en bessen
Je kunt Guillermo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
16 jaar ervaring
Bijna 20 jaar ervaring als professionele openhaardkok.
Carrièrehoogtepunt
Eigenaar en chef-kok van Las Piedras, Argentijnse grill en restaurant, al meer dan 15 jaar.
Scholing en opleidingen
Ik ben geboren en getogen in Buenos Aires en heb de geheimen van koken met vuur van mijn opa geleerd.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van vijf sterren, van 2 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Asheville, Candler en Canton. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 20 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?