Live-Fire Feestmaal van Chef G
Ik creëer meeslepende culinaire ervaringen die traditie, vuur en smaken van Argentijnse asado en slowcooking combineren.
Automatisch vertaald
Kok in Asheville
Bezorgd aan huis
Traditionele barbecue
€ 130 € 130 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Een traditionele asado in gaucho-stijl brengt de essentie van de Argentijnse barbecue aan je tafel.
Houtskool-gekust ribeye
Gerookte mosterd flanksteak
IJzeren Kruis varkensribbetjes
Gegrilde kip in asado-stijl
Teriyaki-groenten geroosterd op houtskool
Zoete aardappel 'Al Rescoldo'
Speciale caesarsalade
Volledige Asado-ervaring
€ 147 € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Ervaar een echte Argentijnse asado met verse, seizoensgebonden producten.
Een all-inclusive feestmaal voor het hele gezin:
Voorgerechten
Choripán-sliders
Gerookte portobello en briehapjes
In prosciutto gewikkelde sint-jakobsschelpen
Voorgerechtscursus
Patagonische oogstsalade
Hoofdgerecht
Houtskool-gekust ribeye
Gerookte mosterd flanksteak
IJzeren Kruis varkensribbetjes
Gegrilde kip in asado-stijl
Teriyaki-groenten geroosterd op houtskool
Zoete aardappel 'Al Rescoldo'
Dessert
Bourbonchocoladebrownie van Fuegos
Van de zee naar de grill
€ 147 € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Garnalen, coquilles, oesters, zalm, mahi mahi, snapper en octopus. Allemaal in gaucho-stijl op onze openhaardgrill.
10-gangenmenu met live vuur
€ 156 € 156 per gast
Minimaal € 777 om te boeken
Eerste gang: Ember-Kissed Oysters
Tweede gang: Provoleta a la Parrilla
Derde gang: oogstsalade
Vierde gang: 'A la Llama' Carolina Trout
Vijfde gang: gerookte polentamedaillon
Zesde gang: 'A la Cruz' babyribbetjes
Zevende gang: gegrilde kippenvleugeltjes
Achtste gang: 24 uur droog gezouten filet mignon
Negende gang: seizoensgebonden wortel- en wijnstokgroenten
Dessert: traditionele vlaai met verse room en bessen
Je kunt Guillermo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
16 jaar ervaring
Bijna 20 jaar ervaring als professionele openhaardkok.
Carrièrehoogtepunt
Eigenaar en chef-kok van Las Piedras, Argentijnse grill en restaurant, al meer dan 15 jaar.
Scholing en opleidingen
Ik ben geboren en getogen in Buenos Aires en heb de geheimen van koken met vuur van mijn opa geleerd.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van vijf sterren, van 2 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Asheville, Candler en Canton. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 20 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 147 Vanaf € 147 per gast
Minimaal € 432 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





