Elegante catering door Louise Sidne'
Mooie, heerlijke gerechten maken, afgestemd op unieke klantervaringen.
Automatisch vertaald
Kok in Houston
Bezorgd aan huis
Pasta in overvloed
€ 43 per gast
Stevige pastagerechten met rijke sauzen en mals vlees, geïnspireerd op de beste accommodaties in Houston.
Geserveerd buffetstijl. Minimaal vier gasten vereist.
Brunchgenot
€ 56 per gast
Creatieve brunchgerechten die het beste van ontbijt en lunch combineren, perfect voor zuidelijke smaken.
Geserveerd buffetstijl van ten minste vier gasten vereist.
Klassieke Amerikaanse gerechten
€ 64 per gast
Een menu met eenvoudige maar smaakvolle gerechten met elk een hoogwaardig eiwit, seizoensgroente en rijk zetmeel.
Geserveerd buffetstijl voor vier gasten vereist
De smaak van Frankrijk
€ 90 per gast
Een ode aan klassieke Franse gerechten, met culinaire kennis en expertise.
Je kunt Louise Sidne’ een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
22 jaar ervaring
Begonnen op 15-jarige leeftijd, promoveerde ik in vijf jaar tijd van gastvrouw tot Executive Catering Chef.
Wekelijks 65.000 mensen te eten geven
Leidde catering voor duizenden evenementen, waaronder Emmaline en A'Fare Extraordinaire.
Culinair Instituut LeNotre
Associates Degree in Culinaire Kunst van LeNotre' Culinary Institute met onderscheiding.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Houston. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
Katy, Texas, 77449, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 5 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Vanaf € 43 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?