Parijs-ontmoet-mediterrane smaken door Lionel

Ik heb restaurants geopend in Parijs en LA en heb gekookt voor topnamen in de Franse en Amerikaanse film.
Automatisch vertaald
Traiteur in Los Angeles
Bezorgd aan huis

Franse crêpestaart

€ 87 € 87 per gast
Minimaal € 862 om te boeken
Geniet van de authentieke smaak van Franse crêpes. Ons charmante live crêpe-station, geleid door getalenteerde Franse chef-koks, brengt een vleugje flair en smaak aan elk evenement. Geniet van hartige gerechten met smeltende kazen, aromatische kruiden en traditioneel vlees en groenten... Of geniet van zoete creaties met decadente chocoladepasta's, knapperige noten, luchtige chantilly en verse bessen. Een crêpefeest is altijd een goed idee en kan prachtig worden aangevuld met salades, hapklare lekkernijen, charcuterie, gebak en nog veel meer.

Fondue met kaas uit de Franse Alpen

€ 138 € 138 per gast
Minimaal € 1.034 om te boeken
Deze Alpine-dinerervaring brengt de warmte en charme van een Frans of Zwitsers skigebied naar je evenement. We gebruiken de beste geïmporteerde kazen om authentieke raclette te bereiden, gesmolten en geserveerd over aardappelen, bergham en salade, evenals klassieke kaasfondue met broodcroutons. Het is een leuke, interactieve maaltijd om van te genieten met familie of vrienden — vol rijke smaken en gepresenteerd met traditionele raclettegrills en fonduepotten voor een echt Alpen-gevoel.

Traditionele Spaanse paella

€ 156 € 156 per gast
Minimaal € 1.292 om te boeken
Dit authentieke Spaanse diner bestaat uit een verscheidenheid aan traditionele tapas, geïmporteerde ingrediënten en gedroogd vlees, met de levendige smaken van Barcelona, Andalusië en Madrid. Het belangrijkste evenement is een spectaculaire paella, live bereid voor je gasten in een gigantische pan. Het is gemaakt met rijst, zeevruchten, chorizo, kip en verse groenten. Een ware showstopper die de sfeer van Spanje naar je tafel brengt.

Levantijns menu

€ 164 € 164 per gast
Minimaal € 1.051 om te boeken
Geniet van een mix van Franse, mediterrane en Midden-Oosterse ingrediënten in een maaltijd met voorgerechten, hoofdgerechten en dessert. Het menu kan items bevatten zoals creatieve hummus, babaghanoush, feta-bietmousse, rundvleeskefta, muhammara, Libanese za'atar pizzetta, kipshawarma, kip met sumak en citroenen, falafels of gegrilde vis met geconserveerde citroen en venkel. Vegetarisch, veganistisch, pescatarianistisch, koosjer zijn mogelijk. Voor groepen van 12+, stuur een bericht om aangepaste service te coördineren.

Marokkaans feestmaal

€ 173 € 173 per gast
Minimaal € 1.051 om te boeken
Geniet van een Marokkaanse maaltijd die kan beginnen met wortelsalade, artisjoksalade, zaalouk (aubergine) of tuinbonen met komijn. Geniet van een couscousgerecht met kip en groenten als hoofdgerecht, of gehaktballen, tagines, mechoui, pastilla. Het menu kan ook een traditioneel dessert bevatten, zoals sinaasappelsalade, honingcigaren, mantecaos of basboussa (griesmeelcake). Het exacte menu, inclusief het aantal gangen (drie tot zes), wordt gepland op basis van voorkeuren. Vegetarisch, veganistisch, pescatarianistisch, koosjer zijn mogelijk.

Frans bistromenu

€ 199 € 199 per gast
Minimaal € 1.189 om te boeken
Geniet van een typisch Parijse maaltijd met voorgerechten, hoofdgerecht, bijgerecht en dessert. Voorbeelden van menu-items zijn poireaux vinaigrette, oeuf mimosa, oeufs cocotte, poulet a l'estragon, gratin de courgettes, tian provencal, ratatouille, gratin dauphinois, navets a la bordelaise, pommes sarladaises, tartare de boeuf au couteau, jambon au Porto, of purée mousseline. Vegetarisch, veganistisch, pescatarianistisch, koosjer zijn mogelijk. Voor groepen van 12+ personen, stuur een bericht om aangepaste service te coördineren.
Je kunt Lionel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Traiteur
20 jaar ervaring
Ik heb twee Franse bistro's en één mediterraan restaurant geopend en run mijn eigen evenementenbedrijf.
Restaurateur en sterrenchef
Ik heb mijn expertise als restauranthouder en sommelier gebruikt voor beroemde filmsterren en CEO's van techbedrijven.
Geleerd door het runnen van keukens
Afgestudeerd aan business schools in Parijs en Londen. Culinaire expertise in het beheren van restaurants
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van vijf sterren, van 5 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Los Angeles, Pearblossom en Santa Clarita. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 87 Vanaf € 87 per gast
Minimaal € 862 om te boeken
Gratis annuleren

Traiteurs op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Parijs-ontmoet-mediterrane smaken door Lionel

Ik heb restaurants geopend in Parijs en LA en heb gekookt voor topnamen in de Franse en Amerikaanse film.
Automatisch vertaald
Traiteur in Los Angeles
Bezorgd aan huis
€ 87 Vanaf € 87 per gast
Minimaal € 862 om te boeken
Gratis annuleren

Franse crêpestaart

€ 87 € 87 per gast
Minimaal € 862 om te boeken
Geniet van de authentieke smaak van Franse crêpes. Ons charmante live crêpe-station, geleid door getalenteerde Franse chef-koks, brengt een vleugje flair en smaak aan elk evenement. Geniet van hartige gerechten met smeltende kazen, aromatische kruiden en traditioneel vlees en groenten... Of geniet van zoete creaties met decadente chocoladepasta's, knapperige noten, luchtige chantilly en verse bessen. Een crêpefeest is altijd een goed idee en kan prachtig worden aangevuld met salades, hapklare lekkernijen, charcuterie, gebak en nog veel meer.

Fondue met kaas uit de Franse Alpen

€ 138 € 138 per gast
Minimaal € 1.034 om te boeken
Deze Alpine-dinerervaring brengt de warmte en charme van een Frans of Zwitsers skigebied naar je evenement. We gebruiken de beste geïmporteerde kazen om authentieke raclette te bereiden, gesmolten en geserveerd over aardappelen, bergham en salade, evenals klassieke kaasfondue met broodcroutons. Het is een leuke, interactieve maaltijd om van te genieten met familie of vrienden — vol rijke smaken en gepresenteerd met traditionele raclettegrills en fonduepotten voor een echt Alpen-gevoel.

Traditionele Spaanse paella

€ 156 € 156 per gast
Minimaal € 1.292 om te boeken
Dit authentieke Spaanse diner bestaat uit een verscheidenheid aan traditionele tapas, geïmporteerde ingrediënten en gedroogd vlees, met de levendige smaken van Barcelona, Andalusië en Madrid. Het belangrijkste evenement is een spectaculaire paella, live bereid voor je gasten in een gigantische pan. Het is gemaakt met rijst, zeevruchten, chorizo, kip en verse groenten. Een ware showstopper die de sfeer van Spanje naar je tafel brengt.

Levantijns menu

€ 164 € 164 per gast
Minimaal € 1.051 om te boeken
Geniet van een mix van Franse, mediterrane en Midden-Oosterse ingrediënten in een maaltijd met voorgerechten, hoofdgerechten en dessert. Het menu kan items bevatten zoals creatieve hummus, babaghanoush, feta-bietmousse, rundvleeskefta, muhammara, Libanese za'atar pizzetta, kipshawarma, kip met sumak en citroenen, falafels of gegrilde vis met geconserveerde citroen en venkel. Vegetarisch, veganistisch, pescatarianistisch, koosjer zijn mogelijk. Voor groepen van 12+, stuur een bericht om aangepaste service te coördineren.

Marokkaans feestmaal

€ 173 € 173 per gast
Minimaal € 1.051 om te boeken
Geniet van een Marokkaanse maaltijd die kan beginnen met wortelsalade, artisjoksalade, zaalouk (aubergine) of tuinbonen met komijn. Geniet van een couscousgerecht met kip en groenten als hoofdgerecht, of gehaktballen, tagines, mechoui, pastilla. Het menu kan ook een traditioneel dessert bevatten, zoals sinaasappelsalade, honingcigaren, mantecaos of basboussa (griesmeelcake). Het exacte menu, inclusief het aantal gangen (drie tot zes), wordt gepland op basis van voorkeuren. Vegetarisch, veganistisch, pescatarianistisch, koosjer zijn mogelijk.

Frans bistromenu

€ 199 € 199 per gast
Minimaal € 1.189 om te boeken
Geniet van een typisch Parijse maaltijd met voorgerechten, hoofdgerecht, bijgerecht en dessert. Voorbeelden van menu-items zijn poireaux vinaigrette, oeuf mimosa, oeufs cocotte, poulet a l'estragon, gratin de courgettes, tian provencal, ratatouille, gratin dauphinois, navets a la bordelaise, pommes sarladaises, tartare de boeuf au couteau, jambon au Porto, of purée mousseline. Vegetarisch, veganistisch, pescatarianistisch, koosjer zijn mogelijk. Voor groepen van 12+ personen, stuur een bericht om aangepaste service te coördineren.
Je kunt Lionel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Traiteur
20 jaar ervaring
Ik heb twee Franse bistro's en één mediterraan restaurant geopend en run mijn eigen evenementenbedrijf.
Restaurateur en sterrenchef
Ik heb mijn expertise als restauranthouder en sommelier gebruikt voor beroemde filmsterren en CEO's van techbedrijven.
Geleerd door het runnen van keukens
Afgestudeerd aan business schools in Parijs en Londen. Culinaire expertise in het beheren van restaurants
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van vijf sterren, van 5 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Los Angeles, Pearblossom en Santa Clarita. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Traiteurs op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?