Fusion-dining aan de Franse Rivièra door Marc
Ik bied culinaire ervaringen aan waarbij lokale ingrediënten en fusionkeuken centraal staan.
Automatisch vertaald
Kok in Cannes
Bezorgd aan huis
Seizoensgebonden nieuw menu
€ 110 per gast
VOORGERECHT
*Caprese Salade met mozzarella kaas, tomatenkers
HOOFDGERECHT ( 1 kies alsjeblieft )
*Canon of Kalfsvlees een beroemd recept van Régis Marcon, driesterrenchef, geserveerd op een Italiaanse risotto Alla Diavola
*Zeebaars of zeebrasem geroosterd met geplette aardappel, verse groenten
DESSERT
*Authentieke Franse chocoladetaart Opera met gekonfijt fruit
Lokaal menu
€ 110 per gast
Geniet van een levendige zevengangenmaaltijd van boer tot bord met lokale groenten en gezonde, seizoensgebonden ingrediënten in elk gerecht.
Provençaalse trappen
€ 110 per gast
Deze zevencoursemaaltijd is geïnspireerd op de Provençaalse keuken en benadrukt de meest verse vis en lokale smaken.
Je kunt Marc een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
30 jaar ervaring
Chef-kok sinds begin jaren 90, beheerde restaurants en begon in 2011 met evenementencatering.
La Belle Assiette en Take A Chef
Werkte samen met de Franse startup La Belle Assiette, waardoor alle vaardigheden aanzienlijk werden verbeterd.
Culinaire school en restaurants
Opgeleid aan de Aurillac en Regis Marcon School, met voortdurende geavanceerde culinaire cursussen.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Cannes. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Marc is een zakelijke host
De host is verantwoordelijk voor deze service.
Vanaf € 110 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?