Catering en evenementenplanning door Esh-Marie
Ik ben een kookboekschrijver die zich richt op het maken van seizoensgebonden, creatieve menu's en wijncombinaties.
Automatisch vertaald
Kok in Vacaville
Bezorgd aan huis
Pure Plant Fusion
€ 153 € 153 per gast
Minimaal € 678 om te boeken
Dit coeliakievriendelijke menu zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring en geeft prioriteit aan glutenvrije ingrediënten om aan de dieetbehoeften te voldoen. Dit is een driegangendiner.
Speldag!
€ 162 € 162 per gast
Minimaal € 678 om te boeken
Dit menu biedt een balans tussen klassieke favorieten voor de wedstrijddag en een creatieve twist. Dit is een driegangendiner.
Keuze van de chef
€ 180 € 180 per gast
Minimaal € 763 om te boeken
Geniet van een romantische dinerervaring, elk gerecht is een symfonie van smaken, waardoor je een gepersonaliseerde dinerervaring kunt samenstellen die het gewone overstijgt. Dit is een driegangendiner.
Je kunt Kim een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
12 jaar ervaring
Ik ben een chef-kok die zich richt op het maken van smaakvolle, creatieve en seizoensgebonden menu's.
Carrièrehoogtepunt
Ik ben er trots op dat ik een kookboek heb geschreven, The Wyne Down, waarin ik me richt op seizoensgebonden gerechten en wijnen.
Onderwijs en training
Ik heb de culinaire kunst en wijncultuur zelf leren kennen.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Vacaville en Sacramento. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 153 Vanaf € 153 per gast
Minimaal € 678 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




