Proeverijmenu van Romain
Originele creaties om klanten te verrassen, waarbij evenwicht en passie worden gecombineerd.
Automatisch vertaald
Kok in Saint-Rémy-de-Provence
Bezorgd aan huis
Tijdloze gastronomie
€ 115
Maak een menu met meerdere gangen voor een kokservice aan huis.
4-gangenmenu
€ 125
Deze optie is inclusief aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Wijncombinaties zijn ook beschikbaar. Kazen zijn beschikbaar tegen een meerprijs.
Kooklessen
€ 140
Leer een recept tijdens een kookles met vrienden of familie.
6-gangenmenu
€ 180
Met elk gerecht in deze aanbieding willen we gasten het gevoel geven dat ze in een Michelin-sterrenrestaurant zijn, zonder dat ze daar echt heen hoeven te gaan.
Service voor bewoners
€ 580
Deze optie biedt meerdere dagen ondersteuning bij het bereiden van ontbijt, lunch en diner. Haal alles uit je vakantie.
Je kunt Chef Privé Romain.L een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
7 jaar ervaring
Jonge gepassioneerde chef-kok, voormalig banketbakker en ervaring in een sterrenrestaurant
Gewaardeerde klanten
Chef-patissier in gastronomisch restaurant in Aix-en-Provence.
Culinaire training
Opgeleid in verschillende sterrenhuizen, in het zuiden van Frankrijk, finalist van de trofee eieren
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van vijf sterren, van 2 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Saint-Rémy-de-Provence en Arles. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 10 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Chef Privé Romain.L is een zakelijke host
De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 115
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?






