Zwitserse raclette en fondue-diners van Maria
Ik maak een traditionele Zwitserse maaltijd met gesmolten kaas in het midden.
Automatisch vertaald
Kok in Tshwane
Bezorgd aan huis
Exclusieve Zwitserse raclette
€ 15 per gast
Gesmolten kaas en gegrilde groenten en vlees vormen de basis van dit kindvriendelijke menu. Voor deze maaltijd kun je als keukenassistent werken en groenten snijden of kijken hoe de maaltijd tot stand komt.
Zwitserse raclette
€ 19 per gast
Deze dynamische maaltijd met gesmolten kaas begint wanneer alle gasten aankomen. Dit menu is voor alle leeftijden.
Interactieve raclette en fondue
€ 20 per gast
Voor deze maaltijd kun je ingrediënten hakken of aan de eettafel zitten en ontspannen. Gesmolten kaas en gegrilde groenten en vlees vormen het middelpunt van dit kindvriendelijke menu.
Luxe Zwitserse raclette
€ 25 per gast
Deze uitgebreide maaltijd met gesmolten kaas in het midden begint wanneer alle gasten aankomen. Dit menu is voor alle leeftijden.
Je kunt Talent een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
4 jaar ervaring
Ik geniet van de interactie met gasten tijdens het bereiden van de maaltijd en het spelen van Zwitserse bordspellen.
Carrièrehoogtepunt
Ik ben erg trots op mijn werk bij een non-profitorganisatie voor kinderen.
Scholing en opleidingen
Ik ben een thuiskok die alles van mijn familie heeft geleerd en verbeterd door te experimenteren.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van vijf sterren, van 12 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Tshwane. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 6 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Vanaf € 15 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?