
Airbnb Services
Koks in Gilbert
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Gilbert

Kok
Van boerderij tot tafel Privékok Catering
12 jaar ervaring Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in Amerikaanse klassiekers met een Aziatische twist. Ik heb twee culinaire graden en ben opgeleid onder meesterchef Beau MacMillan. Ik heb mijn vaardigheden en creativiteit aangescherpt in het werken met meesterchef Beau MacMillan.

Kok
Mesa
Chef-ervaring van Food Network Chopped Champion
15 jaar ervaring In 15 jaar als chef-kok heb ik verschillende restaurants en foodtrucks gehad. Ik heb aan Le Cordon Bleu in Scottsdale gestudeerd. Ik ben een Food Network Chopped Champion en Supermarket Stakeout-kampioen.

Kok
Creatief lekker eten van Travis
22 jaar ervaring heb ik in luxe hotels gewerkt en als privékok in meerdere steden. Ik heb gestudeerd aan de California Culinary Academy en ben ServSafe-instructeur. De countryzanger was vriendelijk en nieuwsgierig naar het eten dat ik voor hem heb bereid.

Kok
Luxe en privéchef van Christine
Met 13 jaar ervaring leidde mijn diepe liefde voor eten en koken ertoe dat ik een formele culinaire training heb gevolgd en met succes mijn Private Chef Services-bedrijf-Gabbeys heb geluncht. Ik heb mijn diploma van Newcastle College en ik ben verder opgeleid in het Hilton als chef-kok voor vier jaar. Ik heb ook een NCL culinaire award en vijfsterrenrecensies verdiend op alle online platforms.

Kok
Premier fine dining by Greg
Met 32 jaar ervaring werkt hij al meer dan 30 jaar als chef-kok en algemeen directeur. Hij is afgestudeerd aan de University of Pittsburgh en is opgeleid in restaurants in Washington DC. Hij creëerde menu's voor het US Open Waste Management Event en het GQ Anniversary-evenement.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca