Airbnb Services

Traiteurs in Garden Grove

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle traiteurservices

Culinair avontuur door Daniela

Als Peruaanse chef-kok en culinaire afgestudeerde heb ik voor prominente figuren zoals Rihanna gekookt.

Verse en smaakvolle maaltijden door Kristen

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke diners met verse, levendige ingrediënten.

Caribisch-Amerikaanse veganistische gerechten door chef-kok Lovelei

Creatieve, plantaardige en holistische voeding met biologische en seizoensgebonden ingrediënten.

Rustieke seizoensgebonden feesten van Chloe

Ik heb een opleiding gevolgd in het restaurant van Michael onder James Beard Award-finalist Miles Thompson.

Holistische culinaire ervaringen met Daneen

Ik maak zeer voedzame maaltijden die de seizoenen en boerderijgerichte ingrediënten respecteren.

Wereldwijde culinaire reizen door Shieya

Ik creëer speciale menu's die zijn geïnspireerd op mijn Zuid-Amerikaanse roots, wereldwijde regionale keukens en gastronomische invloeden. Ik vind het geweldig om tevreden glimlachen en blije smaakpapillen te zien!

Californische ranchero-keuken door Cam

Als eigenaar van Tarrare 's heb ik voor 200 gasten gecaterd en voor een beroemd stel gekookt.

Stedelijke voorraadkastcreaties door Kevin

Ik combineer mijn gastvrijheid met culinaire vaardigheden die ik heb opgedaan in keukens zoals James Republic.

Levendige Cali-mediterrane menu's van Liza

Ik heb meegedaan aan wedstrijden op Food Network en Hulu en ik heb gekookt voor beroemdheden zoals Elizabeth Banks.

Cali-Caraïbische keuken door chef-kok Jazzy Harvey

Wellness-gerichte Cali-Caribische maaltijden door beroemde chef-kok Jazzy voor zowel veganisten als niet-veganisten.

Mindful maaltijden door Ryan

Ik ben gepassioneerd door bewust koken dat vertrouwen en levensstijlveranderingen inspireert.

Maak je verblijf nog aangenamer met een professionele traiteurservice

Professionals uit de regio

Heerlijke traiteurservice, mooi verzorgd, perfect voor elke gelegenheid

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca