Airbnb Services

Koks in Duluth

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Privéchef-kok Priscilla

Zuidelijke smaak, verse zeevruchten, Cajun & Creoolse favorieten, grootschalige evenementencatering, verhoogde privédiners, levendige brunchfeesten en onvergetelijke vrijgezellenfeestjes

Culinaire conciërge en dinerervaring in de villa

Ik breng het restaurant naar jou toe. Een verfijnde eetervaring in het comfort van je eigen huis.

Elegante culinaire ervaring

Ik ben gespecialiseerd in het maken van verfijnde, gepersonaliseerde gerechten voor privé- en intieme gelegenheden, van romantische diners en familiebijeenkomsten tot vip-evenementen. Gepresenteerd met klasse, stijl en professionaliteit.

Zuidelijke soulfood door MJ

Ik ben een gepassioneerde chef-kok die luxe zuidelijke klassiekers met liefde en smaak bereidt.

Familiemaaltijden en meer door Keith

Ik ben een ACF-gecertificeerde chef-kok die als culinaire bijdrager voor Taste of the Runway wordt uitgelicht.

Geniet vandaag van een culinaire ervaring bij Eight27

We brengen passie in elk gerecht om ervoor te zorgen dat onze klanten een onvergetelijke culinaire ervaring hebben.

Ervaring met een privékok

Til je privé-eetervaring op voor elke gelegenheid met chef-kok T.

Wereldse tapasparty en charcuterie

Vakkundig bereide wereldwijde hapjes - gedurfde smaken, naadloze flow en onvergetelijke energie.

De culinaire conciërge

Ik bied smaakvolle maaltijden, of het nu ontbijt, lunch of diner is.

Zeevruchtenfeest

Laat ons je verwennen terwijl je op vakantie bent

Aziatisch geïnspireerd menu

Geniet van de smaken van Azië

Angel Plates door chef Ashley Angel

Chef Ashley Angel is een culinaire visionair met een passie voor soulfood. Ze is gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke privé-diners via haar cateringbedrijf.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca