
Airbnb Services
Koks in Charleston
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Charleston

Kok
Theefeestjes en catering
28 jaar ervaring Mijn man en ik bezitten en exploiteren 26 Divine, wat geschikt is voor grote en kleine evenementen. Ik ben afgestudeerd aan de Johnson & Wales University en het Scottsdale Culinary Institute. Ik heb mijn culinaire vaardigheden aangescherpt in The Sanctuary en The Charleston Place.

Kok
Heerlijke gerechten van Reggie
10 jaar ervaring begon ik op mijn culinaire reis om 14 uur, met ervaring van BBQ's in de achtertuin tot lekker eten. Ik heb getraind onder topchefs en runde al meer dan vier jaar een bedrijf van boer tot bord. Ik heb gekookt voor Dave Chappelle, Chris Rock en Zion Williams.

Kok
Luxe privé-eetervaring in Charleston
23 jaar ervaring heb ik in verschillende omgevingen gewerkt als souschef, executive cateringchef en executive-cateringchef. Ik heb een culinaire graad van het Culinary Institute of Charleston in South Carolina. Mijn garnalen- en griesgerecht stond op de lijst van de Chicago Tribune's Top 100 We Ate.

Kok
Moderne bistro van Devin
Hoi, ik ben Kim en ik ben je conciërge met Food Fire + Knives. Ik kan je helpen bij het instellen van je reservering en je in contact brengen met chef-kok Devin nadat je hebt geboekt! Voel je altijd vrij om me vragen te stellen! Chef Devin heeft een aantal van de beste keukens in de omgeving van Charleston/Summerville beheerd. Ze plaatste in de Top 5 van de Heritage Fire Tour, een live vuurkookwedstrijd in de hele staat. Ze heeft een Associate of Applied Science (AAS) in Culinary Arts van Auguste Escoffier School of Culinary Arts.

Kok
Dineren bij Katie
16 jaar ervaring heeft ze elke functie in een professionele keuken gewerkt, inclusief banketbakker. Ze ging naar het Scottsdale Culinary Institute en behaalde een diploma voor culinaire kunsten. Ze kookte ook op het Aspen Food and Wine Festival en het James Beard House.

Kok
Dineren op maat door chef-kok John DiLeo
30 jaar ervaring Ik heb klassieke Franse training en een diepe verbinding met mijn Italiaanse erfgoed. Ik heb gestudeerd aan het Culinary Institute of America en ben opgeleid onder chef-kok Christian Delouvrier. Ik heb restaurants en hotels geopend in NYC, Nantucket, Key West en Moskou.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca