Airbnb Services

Koks in Coral Gables

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Internationale culinaire reis met Andres

Ik maak menu's met verse, gezonde ingrediënten, waarbij ik traditie en wereldwijde inspiratie combineer.

Het culinaire feest van chef-kok Elena komt naar de stad

Ik ben geboren in Venezuela, runde een toprestaurant in Brooklyn en werkte aan MasterChef Latino.

Luxe sushi door Tomas

Ik breng luxe sushi met een onvergetelijke liveshow naar de Airbnb.

Gastronomische soul en Caribisch eten door Tommi Nikhail

Met mijn bak- en hibachi-vaardigheden maak ik uitzonderlijke gerechten uit verschillende keukens.

Privéchef Vincent Fine Dining thuis

Chef-kok Vincent Catala brengt Michelin-ervaring naar jouw keuken: op maat gemaakte gerechten, vers van de markt, à la minute geserveerd. Moderne Frans-Italiaanse elegantie, brandschoon en persoonlijke luxe.

Gastronomisch Italiaans en mediterraan Frans dineren thuis

Ik ben de eigenaar van Epicureans Of Florida, een privékok en cateringbedrijf.

Gourmetontbijtspread

Ik neem de vaardigheden die ik in toprestaurants heb geleerd mee naar elke maaltijd.

Comfortkeuken op maat door Maoz

Een scala aan maaltijdopties die zijn ontworpen om een diner op een reis van smaak te nemen.

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Unieke Japanse of fusion omakase-ervaring.

Kom binnen, laat me je voeren

Soulfood met een vleugje pit: waar comfortfood en creativiteit samenkomen en elke hap een verhaal vertelt.

Chef 's Table-ervaring met chef-kok Adrianne

Een zorgvuldig geselecteerd gastronomisch menu uit Miami met lokale producten en ingrediënten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca