Privéchef Jorge Luis

Mediterrane, Aziatische en Latijns-Amerikaanse keukens, specialist in speciale diëten.
Automatisch vertaald
Kok in Barcelonès
Bezorgd aan huis

BASIS ITALIAANS MENU

€ 90 
EEN REIS DOOR DE MEEST AUTHENTIEKE SMAKEN VAN ITALIË MET DE VERSE ANTIPASTI TOT DE CLASSICOS DE LA NONNA MET EEN ZOETE AFSLUITING DIE EEN HULDE BRACHT AAN DE TRADITIE

SABORES DE ASIA

€ 130 
LOS ARENDISAJES OP MIJN REIZEN DOOR AZIË BEREIKEN EEN SMAAKCOMBINATIE. THAILAND, VIETNAM, SINGAPORE.

ITALIAANS VERLEIDINGSMENU

€ 130 
ITALIË MET DELICADESA. BEREIDING VAN GERECHTEN MET PRODUCTEN VAN ZEER GOEDE KWALITEIT EN MET EEN BEETJE MEER TOEWIJDING.

VLEES VAN TOPKWALITEIT

€ 145 
DE BESTE OP DE MARKT IN DE OCHTEND HEEL KOEL AAN JE TAFEL

EXCLUSIEF ITALIË

€ 150 
HET BESTE IN ITALIË EN DE BESTE TECHNIEK OM SUBLIMALE GERECHTEN TE CREËREN
Je kunt Jorge Luis een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
25 jaar ervaring
Meer dan 25 jaar internationale gastronomie op jachten en in luxe villa's.
Carrièrehoogtepunt
Sous-chef met Michelinster in 2014 en leider in jachtgastronomie.
Scholing en opleidingen
Ik leerde van mijn grootmoeders en door te reizen, en cultiveerde mijn passie voor koken.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Barcelonès, Vallès Occidental, Baix Llobregat en Garraf. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Jorge Luis is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 90 
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Privéchef Jorge Luis

Mediterrane, Aziatische en Latijns-Amerikaanse keukens, specialist in speciale diëten.
Automatisch vertaald
Kok in Barcelonès
Bezorgd aan huis
€ 90 
Gratis annuleren

BASIS ITALIAANS MENU

€ 90 
EEN REIS DOOR DE MEEST AUTHENTIEKE SMAKEN VAN ITALIË MET DE VERSE ANTIPASTI TOT DE CLASSICOS DE LA NONNA MET EEN ZOETE AFSLUITING DIE EEN HULDE BRACHT AAN DE TRADITIE

SABORES DE ASIA

€ 130 
LOS ARENDISAJES OP MIJN REIZEN DOOR AZIË BEREIKEN EEN SMAAKCOMBINATIE. THAILAND, VIETNAM, SINGAPORE.

ITALIAANS VERLEIDINGSMENU

€ 130 
ITALIË MET DELICADESA. BEREIDING VAN GERECHTEN MET PRODUCTEN VAN ZEER GOEDE KWALITEIT EN MET EEN BEETJE MEER TOEWIJDING.

VLEES VAN TOPKWALITEIT

€ 145 
DE BESTE OP DE MARKT IN DE OCHTEND HEEL KOEL AAN JE TAFEL

EXCLUSIEF ITALIË

€ 150 
HET BESTE IN ITALIË EN DE BESTE TECHNIEK OM SUBLIMALE GERECHTEN TE CREËREN
Je kunt Jorge Luis een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
25 jaar ervaring
Meer dan 25 jaar internationale gastronomie op jachten en in luxe villa's.
Carrièrehoogtepunt
Sous-chef met Michelinster in 2014 en leider in jachtgastronomie.
Scholing en opleidingen
Ik leerde van mijn grootmoeders en door te reizen, en cultiveerde mijn passie voor koken.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Barcelonès, Vallès Occidental, Baix Llobregat en Garraf. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Jorge Luis is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?