Hispanic fusion-keuken bij je thuis door Jose
Ik ben chef-kok en heb deelgenomen aan programma's van Telecinco en Radio Televisión Española.
Automatisch vertaald
Kok in Madrid
Bezorgd aan huis
Menu van de chef
€ 70 
Minimaal € 280 om te boeken
Geniet van vier kenmerkende gerechten, geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse en Spaanse keuken. De gerechten worden ter plaatse bereid in de ruimte die met de gasten is afgesproken.
Mediterraan menu
€ 90 
Minimaal € 360 om te boeken
Dit voorstel omvat vijf passen om de keuken van het land te leren kennen. Ontdek de meest typische gerechten en nieuwe smaken vanuit je luie stoel.
Menu met heen- en terugreis smaken
€ 150 
Minimaal € 600 om te boeken
Proef vijf gerechten uit de Spaanse fusionkeuken en een dessert om in stijl af te sluiten. Kies een locatie en geniet van de gerechten met gemoedsrust.
Je kunt Jòse een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
25 jaar ervaring
Ik heb La cocina de Angurela opgericht, waar ik mijn creaties maak met magie, roots en liefde.
Carrièrehoogtepunt
Ik ben verschenen op zenders zoals Telecinco, Telemadrid en Radio Televisión Española.
Scholing en opleidingen
Naast dit centrum heb ik de Academie voor Culinaire Kunsten in Caracas bijgewoond.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van vijf sterren, van 2 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Madrid. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Jòse is een particuliere host
De host is verantwoordelijk voor deze service. 
€ 70 
Minimaal € 280 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem? 




