Plantaardige Peruaanse ervaring

Plantaardig Peruaans eten bereid door klassiek opgeleide chef-kok Cesar Cubas
Automatisch vertaald
Kok in New York City
Bezorgd aan huis

Hapklare apps

€ 48 € 48 per gast
Maak kennis met enkele klassieke Peruaanse voorgerechten zoals Causa rellena, papa ala huancaina en natuurlijk het nationale gerecht van Peru, Ceviche (allemaal met een plantaardige focus).

Feest in familiestijl

€ 82 € 82 per gast
Een levendig, samengesteld Peruaans feestmaal op basis van planten met klassiekers in familiestijl, zoals lomo saltado met champignons, ají de gallina met jackfruit en quinoa chaufa - rijk aan smaak, cultuur en verbinding.

Proefmenu

€ 151 € 151 per gast
Een gevarieerd plantaardig Peruaans proeverijmenu met unieke gerechten die de diepte van de Peruaanse keuken laten zien: Hearts of Palm Ceviche, Causa Limeña de garbanzos, Oyster mushroom Anticucho-spiesjes, Peruaanse pestopasta met een knapperige auberginekotelet.
Je kunt Cesar een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
15 jaar ervaring
Ik was souschef bij The Brushstroke NYC, een Michelin-sterrenrestaurant in Tribeca.
Carrièrehoogtepunt
Ik heb tijdens mijn carrière in Michelin-sterrenrestaurants gewerkt die genomineerd zijn voor de James Beard Award.
Scholing en opleidingen
Diploma Culinaire Kunst van Le Cordon Bleu
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in New York City. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 48 Vanaf € 48 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Plantaardige Peruaanse ervaring

Plantaardig Peruaans eten bereid door klassiek opgeleide chef-kok Cesar Cubas
Automatisch vertaald
Kok in New York City
Bezorgd aan huis
€ 48 Vanaf € 48 per gast
Gratis annuleren

Hapklare apps

€ 48 € 48 per gast
Maak kennis met enkele klassieke Peruaanse voorgerechten zoals Causa rellena, papa ala huancaina en natuurlijk het nationale gerecht van Peru, Ceviche (allemaal met een plantaardige focus).

Feest in familiestijl

€ 82 € 82 per gast
Een levendig, samengesteld Peruaans feestmaal op basis van planten met klassiekers in familiestijl, zoals lomo saltado met champignons, ají de gallina met jackfruit en quinoa chaufa - rijk aan smaak, cultuur en verbinding.

Proefmenu

€ 151 € 151 per gast
Een gevarieerd plantaardig Peruaans proeverijmenu met unieke gerechten die de diepte van de Peruaanse keuken laten zien: Hearts of Palm Ceviche, Causa Limeña de garbanzos, Oyster mushroom Anticucho-spiesjes, Peruaanse pestopasta met een knapperige auberginekotelet.
Je kunt Cesar een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
15 jaar ervaring
Ik was souschef bij The Brushstroke NYC, een Michelin-sterrenrestaurant in Tribeca.
Carrièrehoogtepunt
Ik heb tijdens mijn carrière in Michelin-sterrenrestaurants gewerkt die genomineerd zijn voor de James Beard Award.
Scholing en opleidingen
Diploma Culinaire Kunst van Le Cordon Bleu
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in New York City. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?