Plantaardig koken met chef-kok Cruz
Ik maak wereldwijd geïnspireerde, lokaal geproduceerde menu's met een focus op duurzaamheid.
Automatisch vertaald
Kok in Santa Cruz
Bezorgd aan huis
Laagdrempelige culinaire creaties
€ 108
Toegankelijke maaltijden gemaakt met verse ingrediënten. Ideaal voor een ontspannen diner met smaakvolle, gezonde gerechten.
Lokale seizoensgebonden smaken
€ 195
Een zorgvuldig samengesteld menu met de beste lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Elk gerecht benadrukt verse, duurzame en levendige smaken.
Luxe van boerderij naar tafel
€ 220
Een voortreffelijke eetervaring met lokale ingrediënten. Geniet van elegante, smaakvolle gerechten voor een onvergetelijke maaltijd.
Creatie van de chef-kok
€ 255
Een luxe eetervaring met een menu van een chef-kok. Met de beste ingrediënten en uitzonderlijke culinaire kunsten.
Je kunt Chef Cruz een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
25 jaar ervaring
Ik heb een carrière opgebouwd in gastronomisch eten, plantaardig koken en glutenvrije menu's.
Geselecteerde restaurants
Ik heb intieme, luxe diners samengesteld en meeslepende kooklessen gegeven.
Getraind in plantaardige keuken
Ik ben opgeleid in seizoensgebonden, ingrediëntgedreven gerechten.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van vijf sterren, van 1 recensie
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Santa Cruz, Capitola, Monterey en Carmel-by-the-Sea. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
Monterey, Californië, 93940, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 108
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





