De Italiaanse tafel Alessandro Luerti Persoonlijke chef-kok
Ik bied buitengewone culinaire diensten, waaronder catering, advies en huisgemaakte gerechten.
Automatisch vertaald
Kok in Milaan
Bezorgd aan huis
Superpop
€ 48
Minimaal € 384 om te boeken
Mix van gekleurde minipannenkoeken om te proeven met prosecco, gevolgd door tagliatelle met ragout en tiramisu.
Eenvoudig menu
€ 80
Minimaal € 400 om te boeken
Voorgerecht, voorgerecht en dessert. Het menu respecteert smaken en intoleranties.
Klassieke Italiaanse menu's
€ 100
Minimaal € 500 om te boeken
4-gangenmenu geïnspireerd op de klassieke Italiaanse keuken, met vlees, groenten en seizoenskazen. Bediening beschikbaar op aanvraag.
Populair
€ 110
Minimaal € 440 om te boeken
Vismenu bestaande uit 4 gangen, samengesteld op verzoek van de klant.
Je kunt Alessandro Luerti een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
15 jaar ervaring
Ik kook en organiseer gastronomische evenementen, met creativiteit en aandacht voor detail.
Carrièrehoogtepunt
Ik heb gekookt voor chef-kok Carlo Cracco en evenementen georganiseerd voor bedrijven in Milaan en daarbuiten.
Scholing en opleidingen
Ik heb in commerciële keukens gewerkt en mijn vaardigheden door de praktijk verfijnd.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Milaan. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
20154, Milaan, Lombardije, Italië
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Alessandro Luerti is een zakelijke host
De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 48
Minimaal € 384 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





