Airbnb Services

Koks in Seminole

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Eigen diner door chef-kok Mack.

Ik creëer speciale culinaire ervaringen met een mix van Franse, Nigeriaanse en Aziatische smaken.

Driegangenkeuken door Jasmine

Ik ben goed thuis in de culinaire wereld en geloof dat eten je net zo goed moet laten voelen als het smaakt.

Wereldwijde smaken door Alejandro

Ik ben gepassioneerd door culinaire innovatie en geïnspireerd door lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Creatieve wereldwijde keuken door Jason

Ik maak gerechten uit alle culinaire stijlen, van Koreaanse fusion tot zuidelijke klassiekers.

Traditioneel Cubaans diner door Mara

Als je nog nooit Cubaanse gerechten hebt geproefd, dan mis je een ware smaakexplosie! Ik serveer authentieke Cubaanse gerechten die smaken naar abuela 's keuken - vol hart, kruiden en traditie! Je zult verliefd worden!

Fusion uit Texas en New Orleans door Chefs United

De grote, gedurfde Texas-stijl met de smaak en pit van New Orleans.

Verfijnde menu's door Elizabeth

Ik bereid gastronomische gerechten met producten van lokale boeren. Van boer tot bord.

Japans en mediterraans dineren bij Cinnamon

Ik maak heerlijke, voedzame maaltijden op maat voor unieke smaken.

Creools geïnspireerd dineren door Christina

Ik maak onvergetelijke Creoolse menu's met verse, lokale ingrediënten.

Modern Texas Fire door chef-kok Van Dorn

Opgeleid aan de Leiths School of Food and Wine, Executive Chef voor Hill Country Catering.

Creoolse keuken: de smaak van New Orleans door chef-kok D

Ik breng de levendige smaken en soulvolle tradities van New Orleans naar je tafel en maak authentieke gerechten die ons rijke culinaire erfgoed vieren.

Elegante catering door Louise Sidne'

Mooie, heerlijke gerechten maken, afgestemd op unieke klantervaringen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca