San Sebastian by Su

Su
San Sebastian by Su

Gastronomía

Txuleta, tomate and peppers. Wonderful choice.
124 lokale inwoners bevelen aan
Bar Zeruko
11 Arrandegi Kalea
124 lokale inwoners bevelen aan
Txuleta, tomate and peppers. Wonderful choice.
Txuleta, very good meat and fish Pintxo: Foie
24 lokale inwoners bevelen aan
Txuleta
2 De la Trinidad Plaza
24 lokale inwoners bevelen aan
Txuleta, very good meat and fish Pintxo: Foie
Very good meat and fish Pintxo: Sea urchin
136 lokale inwoners bevelen aan
Gandarias
23 31 de Agosto Kalea
136 lokale inwoners bevelen aan
Very good meat and fish Pintxo: Sea urchin
41 lokale inwoners bevelen aan
LA CEPA
7 31 de Agosto Kalea
41 lokale inwoners bevelen aan
135 lokale inwoners bevelen aan
La Cuchara de San Telmo
4 Santa Korda Kalea
135 lokale inwoners bevelen aan
50 lokale inwoners bevelen aan
Ganbara
21 San Jeronimo Kalea
50 lokale inwoners bevelen aan
Very good fresh fish and meat.
42 lokale inwoners bevelen aan
Rekondo
57 Igeldo Pasealekua
42 lokale inwoners bevelen aan
Very good fresh fish and meat.
Michelin starred. You have to book it in advance (I can help you with this).
72 lokale inwoners bevelen aan
Arzak
273 Alcalde J. Elosegi Hiribidea
72 lokale inwoners bevelen aan
Michelin starred. You have to book it in advance (I can help you with this).
Michelin starred. You have to book it in advance (I can help you with this).
37 lokale inwoners bevelen aan
Akelare
56 Padre Orkolaga Ibilbidea
37 lokale inwoners bevelen aan
Michelin starred. You have to book it in advance (I can help you with this).
Michelin starred. You have to book it in advance (I can help you with this).
33 lokale inwoners bevelen aan
Restaurante Kokotxa
11 Calle del Campanario
33 lokale inwoners bevelen aan
Michelin starred. You have to book it in advance (I can help you with this).
Michelin starred. You have to book it in advance (I can help you with this).
19 lokale inwoners bevelen aan
Martin Berasategui
4 Loidi Kalea
19 lokale inwoners bevelen aan
Michelin starred. You have to book it in advance (I can help you with this).
Japanish
29 lokale inwoners bevelen aan
Elosta
26 San Francisco Kalea
29 lokale inwoners bevelen aan
Japanish
The best potatoes omelette in the city
24 lokale inwoners bevelen aan
Bar la Plata
14 Padre Larroca Kalea
24 lokale inwoners bevelen aan
The best potatoes omelette in the city

Lugares emblemáticos

182 lokale inwoners bevelen aan
San Telmo Museoa
1 Plaza Zuloaga
182 lokale inwoners bevelen aan
Very good sightseeing. Exibition.
139 lokale inwoners bevelen aan
Tabakalera
1 Pl. de las Cigarreras
139 lokale inwoners bevelen aan
Very good sightseeing. Exibition.
76 lokale inwoners bevelen aan
San Sebastian City Hall
1 Ijentea Kalea
76 lokale inwoners bevelen aan
15 lokale inwoners bevelen aan
Basilica de Santa Maria del Coro
46 31 de Agosto Kalea
15 lokale inwoners bevelen aan
87 lokale inwoners bevelen aan
Good Shepherd of San Sebastián Cathedral
12 Urdaneta Kalea
87 lokale inwoners bevelen aan
18 lokale inwoners bevelen aan
San Vicente
15 San Juan Kalea
18 lokale inwoners bevelen aan

Barrios

Secure and cosmopolitan neighbourhood. You can taste very good pintxos and wines everywhere.
29 lokale inwoners bevelen aan
Gros
29 lokale inwoners bevelen aan
Secure and cosmopolitan neighbourhood. You can taste very good pintxos and wines everywhere.
Here you are the pintxo´s paradise.
44 lokale inwoners bevelen aan
Old Town
44 lokale inwoners bevelen aan
Here you are the pintxo´s paradise.

Información sobre la ciudad

Fisher village. Very good fresh fish.
205 lokale inwoners bevelen aan
Hondarribiko Hondartza
205 lokale inwoners bevelen aan
Fisher village. Very good fresh fish.
Fisher Village. Very good fresh fish.
70 lokale inwoners bevelen aan
Getaria
70 lokale inwoners bevelen aan
Fisher Village. Very good fresh fish.
Fisher village. Very good fresh fish.
16 lokale inwoners bevelen aan
Orio
16 lokale inwoners bevelen aan
Fisher village. Very good fresh fish.

Reizigersadvies

Cultuur en gebruiken

Pitxos:

We are used to eat just one in one bar and then visit another differente one is the way to discover our gastronomic culture.