Airbnb Services

Traiteurs in Neuilly-sur-Seine

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle traiteurservices

La Table de Fatiha Ontdek onze fusionkeuken

La Table de Fatiha, dat is: Authentieke gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden producten, recepten geïnspireerd op de Franse en oosterse gastronomie, een begeleiding op maat

Feesten en lekkernijen door chef-kok Nadia Khémir

Catering voor de mooie Maisons LVMH, Chanel, Fun Radio etc...

Catering op maat

Van het ontwerp van het menu tot de presentatie van de gerechten, samen bedenken we een keuken die uw smaak, uw wensen en de sfeer van uw receptie weerspiegelt.

Culinaire hoogstandjes van Delphine

Ik bied een Frans-mediterrane keuken aan voor groepen van 4 tot 150 personen.

TERREs Flexitariër Catering Parijs

TERREs combineert gastronomie en MVO door biologische plantaardige producten te promoten en tegelijkertijd ingrediënten van dierlijke oorsprong uit Franse sectoren te integreren die het leven respecteren.

Catering Fingers Food, voor evenementen

Als cateringchef creëer ik een 100% huisgemaakte keuken met verse en seizoensgebonden producten: fingerfood, gerechten om te delen, kant-en-klare dozen en elegante scenografie voor gastronomische momenten

Seizoensgebonden culinaire diensten door Amina

Als chef-kok aan huis en op evenementen heb ik gekookt voor Lacoste en Bonne Maman.

Franco-Braziliaanse fusionmenu's door Carla

Ik ontwikkel een keuken die is geïnspireerd op mijn werk in sterrenrestaurants.

Innovatieve mediterrane keuken door Laura

Het bereiden van gezonde, mediterrane gerechten met een seizoensgebonden touch is mijn passie.

Seizoensgebonden culinaire onderdompeling, van Parijs tot Saigon

Welkom aan mijn tafel, Deel een culinaire reis van het seizoen, tussen Parijs en Saigon: een royale, levendige tafel vol Frans-Vietnamese smaken om samen van te genieten.

Maak je verblijf nog aangenamer met een professionele traiteurservice

Professionals uit de regio

Heerlijke traiteurservice, mooi verzorgd, perfect voor elke gelegenheid

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca