Airbnb Services

Koks in Miami Shores

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Persoonlijke chef Rafa

Ik breng maaltijden van restaurantkwaliteit naar je tafel! Gepersonaliseerd, vers en met passie gemaakt om bij je smaak, levensstijl en schema te passen. Ik ben heel makkelijk om mee samen te werken en ik kom naar jou toe!

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Unieke Japanse of fusion omakase-ervaring.

Kom binnen, laat me je voeren

Soulfood met een vleugje pit: waar comfortfood en creativiteit samenkomen en elke hap een verhaal vertelt.

Hartelijke Caribische smaken door Tricia

Ik ben gespecialiseerd in het brengen van diepe Caribische roots en een hart vol passie in elk gerecht.

Privédinerfeestje met Chef Amid en team

Ik ben chef-kok en CEO van mijn eigen bedrijf en leider van een geweldige groep. Dat is wat mij onderscheidt. De toewijding aan de gast is om alleen uitstekende service en een geweldige ervaring te bieden.

Food NetWork Chef Creatief werk door chef Anthony

Gepassioneerd door alle soorten gerechten, met smaak en integriteit.

Premium Omakase met Tomas

Luxe sushi-ervaring met geselecteerde producten zoals zalm uit de Faeröer en coquilles uit Hokkaido

Eilandkeuken door Stephanie

Ik ben gespecialiseerd in levendige, onvergetelijke Caribisch-geïnspireerde maaltijden met rijke smaken.

Speciaal vergulde eetkamer door Tony

Ik ben een alumnus van het Culinary Institute of Virginia en een privékok voor atleten.

Traditionele Italiaanse keuken door Maria

Ik combineer mijn opleiding in Verona met inspiratie uit de recepten van mijn oma.

Opulence by Massiah

Gepassioneerd door duurzame, ethische inkoop en begeleiding van jonge chef-koks.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca