Airbnb Services

Koks in Gladeview

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Mediterrane en fusionkeuken door Ignacio

Mediterrane, Franse, fusionkeukens en desserts met verse ingrediënten.

Comfortfood van chef-kok Dee

Chef D, eigenaar van S&C Catering, heeft meer dan 25 jaar culinaire ervaring. Geniet van verse, smaakvolle maaltijden van restaurantkwaliteit en privé-diners in je Airbnb.

Multicultureel lekker eten door Wladimir

Ik breng hart, mediterrane tradities en sterke Venezolaanse roots naar mijn kookkunst.

Luxe sushi door Tomas

Ik breng luxe sushi met een onvergetelijke liveshow naar de Airbnb.

Gastronomische soul en Caribisch eten door Tommi Nikhail

Met mijn bak- en hibachi-vaardigheden maak ik uitzonderlijke gerechten uit verschillende keukens.

Privéchef Vincent Fine Dining thuis

Frans, mediterraan, gebak, verfijnde gerechten, seizoensgebonden, op maat gemaakte menu's.

Gastronomisch Italiaans en mediterraan Frans dineren thuis

Ik ben de eigenaar van Epicureans Of Florida, een privékok en cateringbedrijf.

De Hot Box 305-ervaring van chef-kok Rae

Amerikaanse, Caribische fusion, wereldwijde keuken, gepassioneerde smaken en speelse presentatie.

Gourmetontbijtspread

Ik neem de vaardigheden die ik in toprestaurants heb geleerd mee naar elke maaltijd.

Comfortkeuken op maat door Maoz

Een scala aan maaltijdopties die zijn ontworpen om een diner op een reis van smaak te nemen.

Persoonlijke chef Rafa

Ik breng maaltijden van restaurantkwaliteit naar je tafel! Gepersonaliseerd, vers en met passie gemaakt om bij je smaak, levensstijl en schema te passen. Ik ben heel makkelijk om mee samen te werken en ik kom naar jou toe!

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca