Airbnb Services

Koks in Dania Beach

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Smaken van de Middellandse Zee door Adeniyi

Ik ben gespecialiseerd in de Franse en mediterrane keuken en pas deze smaken toe op al mijn gerechten.

Wereldwijd geïnspireerd dineren door Daniel

Mijn culinaire aanpak is creatief, hands-on en geworteld in mijn Cubaans-Amerikaanse afkomst.

Verheven fine dining door Farid

Gepassioneerd door soulfood met een focus op liefde, passie en respect. Werkte met Rocco DiSpirito van Union Pacific, toprestaurant in New York met 3 Michelin-sterren en chef-kok Sam Hazen die Rue 57 opende.

Luxe sushi door Tomas

Ik breng luxe sushi met een onvergetelijke liveshow naar de Airbnb.

Gastronomische soul en Caribisch eten door Tommi Nikhail

Met mijn bak- en hibachi-vaardigheden maak ik uitzonderlijke gerechten uit verschillende keukens.

Privéchef Vincent Fine Dining thuis

Frans, mediterraan, gebak, verfijnde gerechten, seizoensgebonden, op maat gemaakte menu's.

Gastronomisch Italiaans en mediterraan Frans dineren thuis

Ik ben de eigenaar van Epicureans Of Florida, een privékok en cateringbedrijf.

Ervaar een privédiner met een beroemde chef-kok

Luxe dinerervaring met lokale smaken – perfect voor Bach-feesten

De Hot Box 305-ervaring van chef-kok Rae

Amerikaanse, Caribische fusion, wereldwijde keuken, gepassioneerde smaken en speelse presentatie.

Speel met je eten met chef-kok Nicole Fey

Ik heb gewerkt voor topchefs en restaurants in Boston en Zuid-Florida en ik kijk ernaar uit om mijn passie en expertise met je te delen.

Gourmetontbijtspread

Ik neem de vaardigheden die ik in toprestaurants heb geleerd mee naar elke maaltijd.

Comfortkeuken op maat door Maoz

Een scala aan maaltijdopties die zijn ontworpen om een diner op een reis van smaak te nemen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca