Airbnb Services

Koks in Boulder

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Ontspan, eet, herhaal met chef-kok Bria

Van gezellige brunches tot elegante diners, chef-kok Bria brengt de smaak van een restaurant naar je Airbnb-verblijf, zodat je echt kunt ontspannen, eten en de goede tijden kunt herhalen.

Plantaardige smaakverkenning door chef-kok Vasta

Ik maak plantaardige menu's geïnspireerd op mijn Rwandese erfgoed en internationale smaken.

De chef-kok uit Colorado

Bekwaam in elegante, eenvoudige gerechten; expert in maaltijdbereiding, dieet, evenementen en lesgeven.

Wereldwijde smaken dineren door Abbigail

Een privékok met wereldse culinaire ervaring en expertise.

De smaak van Rwanda door chef-kok Vasta

Voedzame maaltijden geïnspireerd door de Rwandese traditie en wereldwijde culinaire invloeden.

Dineren in Colorado met chef-kok Steve

Privé dineren en maaltijden bezorgd in het comfort van je eigen AirBnB

Wereldwijde culinaire reizen door Tiff

Voor reizigers bereid ik maaltijden van wereldklasse in elke omgeving.

Proef de wereld: wereldwijd opgeleide chef-kok

Ontdek gedurfde smaken en gastronomische gerechten van een chef-kok die de wereld over heeft gereisd en op Food Network te zien is. Opgeleid in Italië, Frankrijk en Thailand — waar cultuur en keuken samenkomen, direct aan je tafel.

Gastronomische ervaring

Koken is mijn manier om contact te maken. Met meer dan twee decennia ervaring in professionele keukens maak ik gepersonaliseerde maaltijden van verse lokale ingrediënten. Ik ben hier om je een zorgeloze eetervaring te bieden.

Latijnse fusion door Alto

Ik creëer ervaringen van boer tot bord, geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse en wereldwijde smaken.

Drop Offs of menu 's met meerdere gangen door chef-kok DJ

Sportbars, drie restaurants met een Michelin-ster en alles daartussenin. Ik kook graag voor mensen en ik leer nooit uit.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca