Airbnb Services

Koks in Aventura

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Speel met je eten met chef-kok Nicole Fey

Ik heb gewerkt voor topchefs en restaurants in Boston en Zuid-Florida en ik kijk ernaar uit om mijn passie en expertise met je te delen.

Speciaal vergulde eetkamer door Tony

Ik ben een alumnus van het Culinary Institute of Virginia en een privékok voor atleten.

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Opulence by Massiah

Gepassioneerd door duurzame, ethische inkoop en begeleiding van jonge chef-koks.

Van boer tot bord koken door Dane

Ik heb een gastrol gehad in de tv-programma's The Restaurant en The Morning After en heb een tacowedstrijd gewonnen.

De kunst van paella door chef Anthony

We koken niet alleen paella, we creëren een live culinaire ervaring. Gasten kijken toe hoe saffraanrijst, verse zeevruchten en traditionele ingrediënten voor hun ogen in gigantische pannen samenkomen.

Soflosushi Omakase

Unieke Japanse of fusion omakase-ervaring.

Gastronomisch dineren bij Oso

Ik maak uitzonderlijke gerechten met precisie en kunstzinnigheid, met behulp van hoogwaardige ingrediënten.

Hartelijke Caribische smaken door Tricia

Ik ben gespecialiseerd in het brengen van diepe Caribische roots en een hart vol passie in elk gerecht.

Food NetWork Chef Creatief werk door chef Anthony

Gepassioneerd door alle soorten gerechten, met smaak en integriteit.

Privéchef-ervaring door Culinistas

We koppelen toptalent uit de culinaire wereld aan huishoudens voor onvergetelijke eetervaringen.

Chef-koks aan de kust van Florida

Voeding en comfort creëren met een Personal Chef Experience. Gespecialiseerd in volwaardig voedsel, biologische ingrediënten en het bereiden van een breed scala aan gerechten

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca