
Airbnb Services
Koks in Santa Cruz de Tenerife
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Santa Cruz de Tenerife

Kok
Moderne keuken van de auteur met traditionele ziel
20 jaar ervaring begon ik met koken op mijn 17e in Italië en leerde ik de ware betekenis van chef-kok zijn in Parijs. Ik heb getraind in praktijkervaring in Italië, Parijs en Tenerife. Ik heb in heel Europa gewerkt en heb traditie en innovatie geleerd in Italië, Frankrijk en Spanje.

Kok
Modern Izakaya-dineren van Marx
8 jaar ervaring Oorspronkelijk uit de Filipijnen, begon ik in multimedia voordat ik mijn passie vond: koken. Ik ben opgeleid aan de Lyceum University of the Philippines en richt me op Aziatische keukens. Ik verfijnde mijn vaardigheden door meergangenmaaltijden te bereiden in een moderne izakaya-omgeving.

Kok
Mediterraan privé dineren door chef Roberto
30 jaar ervaring creëer ik wereldwijde culinaire momenten voor verjaardagen, retraites en familiebijeenkomsten. Ik begon mijn culinaire reis op mijn 18e en deed praktijkervaring op in eetgelegenheden over de hele wereld. Ik bied een intiem diner aan waar gasten uit de eerste hand getuige zijn van het culinaire proces.

Kok
Santa Cruz de Tenerife
Food Rebel by Eros
16 jaar ervaring heb ik een merk gecreëerd dat door heel Europa heeft gereisd, waaronder Frankrijk, Italië en Luxemburg. Ik heb in Madrid en Marseille getraind met chef-koks zoals Albert Adriá, Oriol en Jamie Oliver. Ik ben finalist geweest in verschillende toernooien en kampioenschappen met de Spaanse kookselectie.

Kok
Haute-keuken op straatniveau
20 jaar ervaring heb ik mijn culinaire identiteit gemaakt door in keukens met Michelin-sterren te werken met gerenommeerde chef-koks. Ik ben opgeleid door chef-koks zoals Albert Adrià, Elkano en Jamie Oliver. Ik werkte in 1, 2 en 3 Michelin-sterrenkeukens met gerenommeerde chef-koks.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca