Ga direct naar inhoud
Vue de la maison - The view from the house
Bewaar deze advertentie.
Gehele woning

Mooi huis met view

Gebruikersprofiel Marilyn, Maud & Isabella
Marilyn, Maud & Isabella

Mooi huis met view

Gehele woning
6 gasten3 slaapkamers6 bedden1 badkamer
6 gasten
3 slaapkamers
6 bedden
1 badkamer
Geweldige ervaring met inchecken
100% van de gasten gaf de incheckprocedure van deze woning een 5-sterrenbeoordeling.
Brandschoon
3 van de gasten die hier onlangs verbleven hebben, gaven aan dat de woning brandschoon was.

Dit charmante kleine stenen huis is gelegen in het gehucht Chambralles, op de hoogte van Aywaille. Het uitzicht op de vallei is prachtig. Het biedt een perfecte setting voor liefhebbers van rust, authenticiteit en natuur. Lees de advertentie grondig om de configuratie van de kamers boven te begrijpen.

Voorzieningen

Basisvoorzieningen
Open haard
Verwarming
Warm water

Slaapkamerindeling

Slaapkamer 1
1 tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed
Slaapkamer 2
2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 3
1 eenpersoonsbed, 1 kinderbed
Gemeenschappelijke ruimtes
1 eenpersoonsbed

Huisregels

Geen huisdieren
Roken, feesten of evenementen zijn niet toegestaan
Uitchecken voor 12:00

Beschikbaarheid

21 Recensies

Nauwkeurigheid
Communicatie
Netheid
Locatie
Inchecken
Waarde
Gebruikersprofiel Judith
Judith
januari 2018
Een heel gezellig vakantiehuisje op een mooie plek. We hebben gewandeld, spelletjes gedaan en heerlijk bij het haardvuur gezeten. In Aywaille is een grote openbare speeltuin voor de kids. Ook de grot bezoeken vonden zij super. Wanneer je wilt gaan zwemmen heb je wel een strakke z…
Gebruikersprofiel Tom
Tom
augustus 2018
Lovely house, very nice garden, super location and good host. This is the perfect get away to relax and enjoy the Ardennes. You are on a hill, have a great view and no city noise (only nature :)). I recommend staying here!
Gebruikersprofiel Els
Els
december 2016
Wij verbleven een midweek in dit mooie typisch Ardense huisje rond de kerstperiode. In de omgeving kan je mooie wandelingen maken of mountainbiken. Voor boodschappen neem je best de wagen gezien de steile klim naar het huisje. Isabella is een supergastvrouw en de communicatie ve…
Gebruikersprofiel Gina
Gina
januari 2016
We hebben afgelopen Kerstvakantie 5 dagen doorgebracht in het huisje in Chambralles. Onze meisjes noemen het "hun huisje" omdat ze zich hier heel snel thuis voelden. Alles is aanwezig om er een geslaagd verblijf van te maken. Het huis is rustig gelegen, het uitzicht prachtig en i…
Gebruikersprofiel Fatima Zohra
Fatima Zohra
mei 2015
We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in Chambralles. Daarnaast waren we onder de indruk van de rustige en mooie groene omgeving. Het huisje was zeer goed gelegen en een goed startpunt voor de trips en wandelingen in de buurt. Enige minpunt is dat je door een andere slaap…
Gebruikersprofiel Véronique
Véronique
november 2018
Nous avons passé un très agréable séjour dans cette maison chaleureuse. Les conseils de ballade étaient super, la région apaisante et les explications précises.
Gebruikersprofiel Gerard
Gerard
augustus 2017
The place was Ok, but the beds not so. The mail bed was so squeeky that we had to put some matrasses on the fluor. Two of the other beds in which children slept had such poor slated bottoms that slipped out repeatedly, so the kids also put the mattresses on the floor. lastly ther…
Gebruikersprofiel Marilyn, Maud & Isabella
Reactie van Marilyn, Maud & Isabella:
Dear Gerard, We are sorry that apparently you had some problems during your stay. When you arrived you told the place was splendid and that you loved it, then we received no messages from you communicating you had problems. The beds are still devices that we could improve, it's true, even if we have never had negative comments about them from guests. You can surely see on the pictures that most are Ikea beds. It's such a pity that you didn't communicate about the problem you encoutered with the falling bed base(s?) (if I understand well your comment) during your stay and gave us a chance to bring a remedy and improve your comfort. I was occuping the house just before you for a week with 5 other people and we didn't face this problem. We left a phone number if you would encounter any problem, and apparently there was one, but what can we do if you don't use it? Regarding the issue of the flies, this is, unfortunately, a year with a lot of flies (it is quite exceptional) and I am afraid that's due to special weather circumstances we can't control. This is not a luxury house but we do our very best to keep it simple, beautifull & pleasant, to improve it constantly and to make ourselves available to the needs of our guests, when they let us know.
augustus 2017

Verhuurd door Marilyn, Maud & Isabella

Brussel, BelgiëLid sinds maart 2015
Gebruikersprofiel Marilyn, Maud & Isabella
21 recensies
Bonjour, Nous sommes Marilyn, Maud & Isabella et ceci est notre petit paradis. Bienvenue à vos demandes et questions. Hello, We are three sisters, Marilyn, Maud & Isabella and this is our little paradise. Welcome to your requests and questions.
Communiceer altijd via AirbnbMaak nooit geld over en communiceer nooit buiten de Airbnb-website of app, om zo je betaling te beschermen.

De buurt

Dingen om te doen in de buurt van deze woning