Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Gast

Als je host niet reageert

Als je een bevestigde boeking hebt, staat het telefoonnummer van de host in de berichtenreeks van je reis. Je kunt diegene een berichtje sturen of de Airbnb-app openen en bellen.

Wil je graag meer informatie over de aankomst en het inchecken? Alles wat je nodig hebt staat 48 uur voor je aankomstdatum in het reisschema van je boeking.

Als je op geen enkele wijze contact krijgt met je host, neem dan contact met ons op.

Had je iets aan dit artikel?

Gerelateerde artikelen

• Gast

Contact opnemen met hosts

Je kunt de host een bericht op Airbnb sturen als je voor het boeken meer over een accommodatie of ervaring wilt weten.
  • Gast

Responstijd van host

Hosts hebben 24 uur de tijd om een reserveringsaanvraag officieel te accepteren of te weigeren. Je krijgt per e-mail een update over de stat…
  • Gast

Waar vind je de aankomstinstructies?

Je vindt je aankomstinformatie in je reserveringsgegevens. We sturen je ook een herinneringsmail met deze informatie.