Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Internet voor gasten

Door je accommodatie van internet te voorzien, trek je een breder publiek aan en voelen gasten zich meer thuis. Als je internet of wifi als voorziening aanbiedt, verschijnt je advertentie als mensen zoeken of filteren op accommodaties met internet.

Tips voor veilige wifi

Vertel gasten dat als ze je netwerk gebruiken, ze ermee instemmen dat alleen voor legale doeleinden te doen. Illegaal uploaden, downloaden of andere illegale activiteiten zijn uit den boze. Hieronder staan tips voor een veilig wifi-netwerk:

• Gebruik versleutelde beveiliging (bijvoorbeeld WPA2) voor het netwerk dat je gasten gebruiken. Deel alleen het wachtwoord met gasten als ze een bevestigde boeking hebben.
  • Zet je router en modem op een veilige, afgesloten plek in je ruimte waar je gasten niet bij kunnen.
  • Gebruik sterke wachtwoorden voor je router en modem. Verander je wachtwoorden ook vaak.
  • Controleer regelmatig of er software-updates zijn voor je router en modem.

Meer tips voor internet voor gasten

Vermeld de wifisnelheid op je advertentie: heb je snel internet en wil je dit bij gasten onder de aandacht brengen? Ontdek hoe je jouw wifisnelheid test op Airbnb.

Zorg voor een werkplek: wil je meer digitale nomaden of zakelijke reizigers aantrekken, dan kunnen wij daarbij helpen. Ontdek hier hoe je jouw ruimte aantrekkelijk maakt voor thuiswerkers.