Je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Dat overkomt iedereen wel eens. De oplossing is een nieuw wachtwoord instellen.

Je wachtwoord opnieuw instellen

1. Ga naar de pagina voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
    2. Voer het e-mailadres in dat je voor Airbnb gebruikt.
    3. Klik op Resetlink sturen.

Je krijgt per e-mail een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je deze link meerdere keren hebt aangevraagd, controleer je of je het juiste e-mailadres gebruikt. Mogelijk moet je ook het voorbeeld van de link van je e-mailprogramma (bijv. Outlook) of de mailscanner van je e-mailprogramma uitschakelen. Anders kan de link al verlopen zijn voordat je die hebt kunnen gebruiken.

Je wachtwoord wijzigen

Volg deze stappen als je je huidige wachtwoord wel weet, maar dit wilt veranderen:

1. Ga naar Account > Inloggen en beveiliging
    2. Klik naast Wachtwoord op Bijwerken.
    3. Voer je huidige wachtwoord in.
    4. Voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig dit nog een keer.
    5. Klik op Wachtwoord bijwerken.

Een wachtwoord instellen om rechtstreeks in te loggen

Als je een Airbnb-account hebt aangemaakt met behulp van een gekoppeld account van Facebook, Google, Apple of je telefoonnummer, hoefde je geen wachtwoord aan te maken. Maar als je rechtstreeks wilt inloggen, kun je alsnog een wachtwoord instellen. Dat doe je zo:

1. Log uit bij je Airbnb-account.
    2. Volg bovenstaande stappen voor het opnieuw instellen van een wachtwoord.