Nieuws over COVID-19
    Als je op zoek bent naar de annulerings- en restitutiemogelijkheden, selecteer je de desbetreffende reservering op de pagina 'Reizen'.Onze Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden gelden alleen voor bepaalde reserveringen.Als je aankomstdatum na 15 juli valt, vind je hier vanaf 15 juni 2020 meer informatie over.

Hoe reset of wijzig ik mijn wachtwoord?

Je wachtwoord opnieuw instellen

Ben je je wachtwoord vergeten of heb je problemen met inloggen op je Airbnb-account? Ga dan naar de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Voer het e-mailadres in dat je voor Airbnb gebruikt en klik of tik vervolgens op Link voor opnieuw instellen versturen. Je ontvangt per e-mail een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je wachtwoord wijzigen

Weet je je huidige wachtwoord en wil je deze wijzigen?

1. Ga naar Account > Inloggen en beveiliging.
    2. Tik of klik naast Wachtwoord op Bijwerken.
    3. Voer je huidige en nieuwe wachtwoord in, bevestig je nieuwe wachtwoord en klik of tik vervolgens op Wachtwoord bijwerken.

Een wachtwoord instellen als je inlogt via Facebook

Als je een Airbnb-account hebt aangemaakt door verbinding te maken met Facebook, heb je geen wachtwoord hoeven instellen.

Je kunt blijven inloggen met Facebook óf op de volgende manier een Airbnb-wachtwoord instellen:

1. Log uit bij Airbnb.
    2. Volg de stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Zodra je een Airbnb-wachtwoord hebt ingesteld, kun je niet meer inloggen met Facebook. Je Airbnb-account blijft wel nog steeds gekoppeld aan Facebook.