Hoe reset of wijzig ik mijn wachtwoord?

Ben je je wachtwoord vergeten, heb je nog geen wachtwoord of lukt het niet om op je Airbnb-account in te loggen? Dan moet je je wachtwoord opnieuw instellen.

Als je je wachtwoord weet, kun je het altijd veranderen.

Je wachtwoord opnieuw instellen

1. Ga naar de pagina voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
    2. Voer het e-mailadres in dat je voor Airbnb gebruikt.
    3. Klik op Resetlink sturen.

Je krijgt per e-mail een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Opmerkingen:

• De link om je wachtwoord opnieuw in te stellen is tijdelijk geldig en kan maar één keer worden gebruikt.
    • Als je meerdere keren een link hebt aangevraagd, gebruik dan de link in de meest recente e-mail.
    • Mogelijk moet je eerst de voorbeeldweergave van een koppeling (bijv. in Outlook) of de mailscanner van je e-mailprovider uitschakelen. Anders kan de link al verlopen zijn voordat je deze hebt gebruikt.

Je wachtwoord wijzigen

Volg deze stappen als je je huidige wachtwoord wel weet, maar dit wilt veranderen:

1. Ga naar Account > Inloggen en beveiliging
    2. Klik naast Wachtwoord op Bijwerken.
    3. Voer je huidige wachtwoord in.
    4. Voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig dit nog een keer.
    5. Klik op Wachtwoord bijwerken.

Een wachtwoord instellen om rechtstreeks in te loggen

Je kunt op verschillende manieren toegang tot je account krijgen. Als je een Airbnb-account hebt aangemaakt met behulp van een gekoppeld account van Facebook, Google, Apple of je telefoonnummer, hoefde je geen wachtwoord aan te maken. Maar je kunt ook rechtstreeks inloggen door een wachtwoord aan te maken. Dat doe je als volgt:

1. Log uit bij je Airbnb-account.
    2. Volg de bovenstaande stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.