Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Voorzieningen toevoegen aan een advertentie

Door al je voorzieningen te vermelden, of dat nou handdoeken zijn of een bubbelbad, weten je gasten wat ze van je ruimte mogen verwachten. Dat maakt de beslissing voor hen een stuk eenvoudiger.

Veel gasten filteren zoekresultaten op voorzieningen, dus als je alles toevoegt wat je te bieden hebt, kun je meer boekingen krijgen.

Voorzieningen toevoegen of aanpassen

1. Klik op Advertenties en selecteer de advertentie die je wilt aanpassen.
  2. Klik onder Advertentie-editor op Je ruimte.
  3. Klik op Voorzieningen.
  4. Klik op + om voorzieningen toe te voegen of klik op Aanpassen om voorzieningen te verwijderen.
  5. Controleer of alles klopt en klik op Gereed.

Extra categorieën voor voorzieningen

Controleer welke voorzieningen je allemaal aan je advertentie kunt toevoegen, bijvoorbeeld basisbenodigdheden of toegankelijkheidsvoorzieningen. De categorieën zijn:

• basisvoorzieningen
  • badkamer
  • slaapkamer en wasruimte
  • entertainment
  • gezin
  • verwarming en koeling
  • veiligheid in huis
  • internet en kantoor
  • keuken en eethoek
  • locatiekenmerken
  • buiten
  • parkeren en faciliteiten
  • services

Lees in het Informatiecentrum hoe je met een goed voorbereide ruimte en netjes bijgewerkte advertentie meer reserveringen kunt krijgen.