Spring naar belangrijkste inhoud voor hulp

Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?

Je telefoonnummer verifiëren:

1. Ga naar Profiel op airbnb.com
  2. Klik naast Telefoonnummer op Een telefoonnummer toevoegen
  3. Selecteer je land en we voegen automatisch de correcte landcode in
  4. Voer je netnummer en telefoonnummer in
  5. Klik op Via sms verifiëren of op Via oproep verifiëren. We sturen je een viercijferige code via sms of een automatische oproep
  6. Voer je code in en klik op Verifiëren

Als je geen bevestigingsbericht ziet, probeer dan de pagina te vernieuwen. Als de methode die je koos niet lijkt te werken, probeer je de andere methode.

Na het verifiëren van je telefoonnummer kun je sms-meldingen beheren door naar Account te gaan en Meldingen te selecteren. Zoals altijd kunnen standaard sms- en datakosten van toepassing zijn voor alle oproepen of berichten die worden verzonden of ontvangen. Neem voor vragen over deze tarieven contact op met je telefoonprovider.

waarom verifiëren?

Een geverifieerd telefoonnummer geeft je verhuurders, gasten en Airbnb een manier om contact met je op te nemen over je reserveringen en je account. Verhuurders zijn verplicht hun telefoonnummers te verifiëren voordat ze hun woningen adverteren, en gasten moeten ook een geverifieerd telefoonnummer hebben voordat ze een reservering kunnen maken. Je hebt ook een geverifieerd telefoonnummer nodig om de verificatie van je identiteit te voltooien.