Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Gast

De datum of het tijdstip van je reservering voor een ervaring wijzigen

Heb je een ervaring geboekt en komt de datum of het tijdstip niet meer uit? Geen zorgen, je hoeft niets te missen. Misschien kun je je reservering wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid en de annuleringsvoorwaarden van je host.

Je kunt wijzigingen in de totaalprijs bekijken voordat je ze definitief maakt.

Verzetten naar een andere datum of tijd:

1. Ga naar Reizen en klik op de ervaring die je wilt wijzigen.
  2. Klik op Wijzigen of annuleren.
  3. Klik onder Datum of tijdstip wijzigen op Volgende.
  4. Selecteer een andere datum of een ander tijdstip en klik op Kiezen.
  5. Klik op Wijziging bevestigen.