Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het

Je meldingen beheren

Wanneer je je aanmeldt, kun je aangeven of je meldingen van aanbiedingen en wijzigingen aan het beleid wilt ontvangen. Ook kun je een telefoonnummer opgeven om telefoontjes en sms'jes te krijgen.

Soorten meldingen

• berichten: communicatie van hosts of gasten
  • herinneringen en suggesties: herinneringen van reserveringen, handige tips voor je reis en andere berichten over je activiteit op Airbnb
  • promoties en tips: tegoedbonnen, aanbiedingen, enquêtes, updates over producten en inspiratie van Airbnb en haar partners
  • beleid en community: nieuws over regelgeving met betrekking tot het delen van huizen en belangenbehartiging in jouw community
  • accountondersteuning: berichten over je account, reizen, veranderingen op juridisch gebied, informatie over veiligheid en privacy en hulpvragen aan de klantenservice

Hoe je meldingen wilt ontvangen

Je kunt in je meldingsinstellingen kiezen hoe je je meldingen wilt ontvangen, bijvoorbeeld via telefoongesprekken, sms'jes, pushmeldingen naar je Airbnb-app of e-mails.

Meldingen uitschakelen

De meeste meldingen kun je uitschakelen in je meldingsinstellingen. Je kunt ook:

• Sms'en: antwoord met STOP. Als je weer meldingen per sms wilt ontvangen, stuur je START terug.
  • E-mails: klik op Afmelden in e-mails met Promoties en tips of over Beleid en community
    .
  • Push-meldingen: ga naar de instellingen van je mobiele telefoon of tablet en schakel pushmeldingen voor de Airbnb-app uit
    .
  • Telefoon: vraag de beller om je van bel-lijst van Airbnb te verwijderen.

Belangrijke informatie krijgen

Enkele belangrijke meldingen kunnen niet worden uitgeschakeld. Je wilt geen meldingen missen over:

• reserveringen
  • accountactiviteit
  • juridische informatie
  • beveiliging en privacy
  • verzoeken van de klantenservice

Als we je niet per e-mail kunnen bereiken, zijn we in sommige gevallen genoodzaakt om telefonisch of op een andere manier contact met je op te nemen.

Postadres van Airbnb:: 888 Brannan St, San Francisco, CA 94103, Verenigde Staten