Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Gast

Wat gebeurt er met je gebruikte tegoedbon als je host annuleert?

Je host heeft je boeking geannuleerd, maar je wilt die tegoedbon graag opnieuw gebruiken. Lees hier hoe dat werkt.

Je gebruikte tegoedbon wordt terugbetaald als je host voor aankomst annuleert

Als je host een boeking annuleert die je met een tegoedbon betaald hebt, blijft de code van je tegoedbon actief en kun je die voor een andere boeking gebruiken, mits de oorspronkelijke vervaldatum nog niet verlopen is. Als je tegoedbon al is verlopen, kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

Als je een nieuwe tegoedbon kreeg omdat de host annuleerde

Je kunt maar één tegoedbon tegelijk toepassen. Als je een nieuwe tegoedbon krijgt vanwege annulering, maar je je oorspronkelijke tegoedbon wilt gebruiken om een nieuwe accommodatie te boeken, moet je eerst de nieuwe tegoedbon verwijderen op de betaalpagina.