Ga direct naar inhoud

Cheese-making with an organic farmer

Tinn, NoorwegenOnderdeel van de collectie kookervaringen op Airbnb

Controleer voor het boeken de plaatselijke COVID-19-beperkingen

Kookervaring georganiseerd door Gaby &  Rupert

6 uur
Europees
Maximaal 10 personen
Gegeven in het Engels, Noors

Wat je gaat doen

In the class we will make fresh-cheese with goat milk. Step by step you will learn how to prepare and process the milk to turn it into a ready cheese, so that by the end of the day you can do it yourself at home in your own kitchen. I start the class with an introduction to cheese making, explaining the differences between fresh cheese, feta cheese and soft cheeses and giving an introduction to cultures and bacterias. We will look at the equipment you need and of course taste some homemade cheese and other products from the farm during the lunch.
In the class we will make fresh-cheese with goat milk. Step by step you will learn how to prepare and process the milk to turn it into a ready cheese, so that by the end of the day you can do it yourself at home in your own kitchen. I start the class with an introduction to cheese making, explaining the differences between fresh cheese, feta cheese and soft cheeses and giving an introduction to cultures and bacterias. We will look at the equipmen…

Wat Gaby & Rupert doet voor de veiligheid

Deze host houdt zich aan de aan COVID-19 gerelateerde veiligheids- en schoonmaakrichtlijnen van Airbnb, waaronder het naleven van de richtlijnen voor sociale onthouding, goede hygiënemaatregelen en het controleren of alle deelnemers een mondkapje dragen.
Meer informatie

Wat er is inbegrepen

  • Eten
    We will serve a lunch with organic homemade bread, jam, spreads, cheese and...
Vanaf €94
per persoon
Geen datums beschikbaar

Dit is je host, Gaby & Rupert

Verhuurt sinds 2014 op Airbnb
  • 3 recensies
  • Identiteit geverifieerd
I'm a farmer and gardener with more than 30 years experience in organic farming and and self-sustainability. Together with my husband Rupert I run a little organic farm in the beautiful mountains of Telemark. Ever since we came to this place with our prairie-wagon and animals we have been growing our own vegetables and have been making our own goat-cheese, honey, yoghurt, herbs, sour-dough bread and fermented vegetables. I love sharing knowledge about the ways we can make better food both for us and the environment. It’s fun, so hope to see you!
I'm a farmer and gardener with more than 30 years experience in organic farming and and self-sustainability. Together with my husband Rupert I run a little organic farm in the beautiful mountains of Telemark. Ever since we came to this place with our prairie-wagon and animals we have been growing our own vegetables and have been making our own goat-cheese, honey, yoghurt, herbs, sour-dough bread and fermented vegetables. I love sharing knowledge about the ways we can make better food both for us…
Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de Airbnb-website of -app. Meer informatie
AIRBNB ERVARINGEN
Koken

Gepassioneerde koks

Ontdek traditionele recepten en luister naar persoonlijke verhalen van lokale hosts.

Knusse sfeer

Ga aan tafel op allerlei unieke plekken: van particuliere boerderijen tot geheime dakterrassen.

Door Airbnb gecontroleerd

Elke ervaring wordt gecontroleerd op authentieke culinaire tradities.

Waar je naartoe gaat

The course takes place on Skifterud, a farm that has been run in a natural way and based on organic principles since we came here in 1984. The course itself will take place in our kitchen in an old wood-house.

We also offer a place to sleep in our cabin:
https://www.airbnb.no/rooms/4601581?s=67&unique_share_id=f5f344fd-904f-4bef-9c86-dd4bbfab9355

Beoordeeld met een 4,67 uit 5 op basis van 3 recensies.

Sofie
juli 2020
Vi fick vara med och laga ost under en hel dag. Vi gjorde flera olika färskostar, brunsost, fetaost, paneer och kvarg. Det var intressant att se de olika stegen och att vara med om hela processen. Gaby delade med sig av sina erfarenheter och vi känner inspirerade :)
Vi fick vara med och laga ost under en hel dag. Vi gjorde flera olika färskostar, brunsost, fetaost, paneer och kvarg. Det var intressant att se de olika stegen och att vara med om…
Kenneth
oktober 2020
Very easy to follow and practical class! It was fun :)
Ditlev
juli 2020
Very interresting

Dieetwensen

Op verzoek kan de host rekening houden met specifieke dieetwensen. Voordat je deelneemt aan de ervaring, moet je de host laten weten of je ook accommodatie nodig hebt.
Sojavrij
Pescotariër
Vegetarisch
Visallergie
Schaal- en schelpdierenallergie

Dingen die je moet weten

Annuleringsvoorwaarden

Elke ervaring kan binnen 24 uur na aankoop, of ten minste zeven dagen voor aanvang, worden geannuleerd met volledige restitutie.

Vereisten voor gasten

Er kunnen maximaal 10 gasten van 15 jaar en ouder deelnemen. Ouders mogen ook kinderen jonger dan twee jaar meenemen.